Eren Holding Grup Şirketleri, 2023 Yılı İSO 500 Listesinde de Türkiye Sanayisinin En Büyükleri Arasında Yerini Aldı!

Ülkemizde yenilikçi teknolojileri uygulayarak sürdürülebilir kalkınmaya yatırım yapan anlayış ile faaliyetlerine devam eden Eren Holding Grup Şirketleri, 2023 yılında da ISO İSO listesinin ilk sıralarındaki yerlerini korudu.

Türkiye ekonomisine her geçen gün yükselen bir ivme ile değer katmaya devam eden Eren Holding, İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl gerçekleştirdiği “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” araştırmaları 2023 listesinde ilk 100’de üç, toplamda ise dört şirketiyle yerini aldı.

2023 yılında kaydettiği %14 üretim artışı ve %5,64’lük üretim payı ile özel sektördeki “Türkiye’nin En Büyük Elektrik Üreticisi” ünvanını koruyan Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş., 2023 yılı İSO 500’ün 24. şirketi oldu.

Oluklu mukavva ambalaj sektöründe hızla büyüyen Modern Oluklu Mukavva Ambalaj San. ve Tic. A.Ş. 86. sırada yerini alırken, üretiminde tamamen atık kâğıt kullanılan ve mukavva kâğıt üretiminde önemli bir rol üstlenen Modern Karton San. ve Tic. A.Ş. ise 88. sıraya yerleşti.

Grubun çimento üretimindeki temsilcisi Medcem Madencilik ve Yapı Malzemeleri San. ve Tic. A.Ş. ise 238. sırada yerini aldı.

Eren Holding, "Türkiye'nin Eren’i" mottosuyla çevre dostu üretim felsefesinden hareketle başta ülkemiz olmak üzere, insanlığın gelişimi için geleceği aydınlatacak yatırımlara imza atmaya, Türkiye ekonomisine değer katmaya devam edecektir.