Eren Holding, Türkiye'nin En Büyükleri Arasında Yükselişini Sürdürüyor!


Türkiye ekonomisine her geçen yıl değer katmaya devam eden Eren Holding, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yıllık olarak yayınladığı “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021” listesinde bu sene de ilk 100'de 3, toplamda 4 şirket ile yerini aldı.

Bu yıl açıklanan listede, üretiminde tamamen atık kâğıt kullanan ve mukavva kâğıt üretiminde önemli bir yere sahip olan Modern Karton bir önceki döneme göre 29 sıra birden yükselerek 43. sırada yer aldı.

Sektörün en büyük elektrik üreticileri arasında yer alan Eren Enerji ise listenin 53. sırasına ismini yazdırarak ilk 100 içerisinde yer alma geleneğini sürdürdü.

Eren Holding çatısı altında oluklu mukavva ambalaj sektöründe büyümeye devam eden Modern Oluklu Ambalaj 35 sıra yükselerek 74.sıradan kendisine ilk 100 içerisinde yer bulurken Grubun çimento üretimindeki şirketi Medcem Madencilik ise 334. sırada yer alarak ilk 500 içerisinde yer almaya devam etti.

Eren Holding "Türkiye'nin Eren"i mottosu ile çevreye duyarlı ve üretime dayalı anlayışı ile büyüyerek ülkemizin gelişimine katkı vermeyi sürdürecektir.