Ülkemizi derinden etkileyen yangın ve sel afetlerinin yaralarını sarmak amacıyla devletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız, hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesi için birbiriyle el ele verdi, canla başla çalıştı.

Eren Holding, “Türkiye’nin Eren’i” sloganı ile çıktığı yolda, holding ve bünyesindeki tüm şirketlerle ülkesine ve ülke insanına karşı sorumluluk bilinciyle bu elim hadiselerin yaralarını sarmak için milletinin yanında olmaya devam ediyor.

Eren Holding, ülkemizde yakın zamanda meydana gelen yangın ve sel felaketleri ile bundan sonra meydana gelebilecek olası afetler ve sonrası için, Cumhurbaşkanlığı kararı ile AFAD tarafından başlatılan “Yangın ve Sel Afeti Yardım Kampanyası”na 5 milyon TL nakdî bağışta bulundu.

Antalya ve Kastamonu başta olmak üzere yangın ve selden etkilenen bölgelerde vatandaşların yaralarını sarmak, genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlamak amacıyla yapılan insani yardım kampanyasına katılan Eren Holding, bağış ve yardımlarını sürdürmeye, gelecekte de toplumsal yaraların sarılmasına katkıda bulunmaya, “Türkiye’nin Eren’i” olarak milletinin yanında bulunmaya devam edecektir.